Zara ima novu haljinu koju vrijedi i vidjeti i uloviti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.01.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako želite unijeti malo modnog uzbuđenja u ovaj tradicionalno depresivan dio godine, Zara ima dobro rješenje, i to u obliku haljine u kojoj ćete biti zamijećeni

Nije lako gurati kroz depresivni siječanj, čak i svijet mode stagnira zarobljen u dugoj zimskoj sezoni, još uvijek daleko od onog proljetnog buđenja života, boja i novih trendova. Ipak, to nije razlog da se ne nagradite nekim novim komadom koji će unijeti dašak uzbuđenja u vaš ormar i vaše siječanjske modne sheme.

Iz nove Zarine kolekcije, koja je tu da bi spojila aktualnu zimu i nadolazeće proljeće, treba izdvojiti jednu haljinu koja osvaja smjelim dizajnom, i u kojoj definitivno nećete proći nezamijećeno!

Drapirana haljina s prorezom ide u kategoriju vječnih malih crnih haljina, ali daleko je od klasike. Osvaja okruglim ovratnikom i kratkim balon rukavima te prorezima na struku, a u znaku je drapirane tkanine. Izvrstan party komad koji će odlično ići s vašim omiljenim čizmama, ali pritom i komad koji će se dati kombinirati u proljetnim danima!

Zara

Zara

Cijena? 299,90 kuna.


VIŠE O TEMAMAmala crna haljinaZarahaljineparty haljinedrapirane haljine
Povezano