Zara ima jednu novu suknju koja će biti hit u zimskim danima

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.11.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Blagdanska sezona se bliži, nova party kolekcija stigla je i na police Zare, a iz mnoštva blještavih noviteta izdvaja se jedna atraktivna midi suknja

Zima nam polako stiže, a uskoro će sa sobom donijeti i onaj čarobni (pred)blagdanski period: sezonu partyja, dobrog raspoloženja i idilične atmosfere na niskim temperaturama. Sve to nezamislivo je bez prigodne modne komponente, a dobra vijest je da su nove party kolekcije ovih dana stigle u većinu high-street trgovina, između ostalih i u Zaru.

Na Zarinim policama sve blješti, šljokice i svjetlucavi elementi preuzimaju primat i na jaknama, i na hlačama, i na haljinama... Ali i na suknjama! Jedna nam je zapela za oko, a vjerujemo da je privukla pozornost i brojnih Zarinih obožavateljica.

Zara

Zara

Ova midi suknja sa šljokicama osvaja trendovskom nijansom zelene boje. Riječ je o modelu visokog elastičnog struka s apliciranim šljokicama koji će se dobro uklopiti u sve party kombinacije, ali koji će dobro proći i u dnevnim izdanjima, u kombinaciji s jednobojnim 'basic' komadima.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ove suknje iznosi 35,95 eura (270,87 kn), a vi nam recite biste li je i vi rado vidjeli u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaramidi suknjeparty suknjesuknje sa šljokicama
Povezano