Zara ima jaknu koja će obilježiti jesen, evo koliko košta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.08.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Jesen nam donosi neke nove, ali i vraća neke stare modne hitove karakteristične za ovaj dio godine. Jedan od najvećih definitivno će (opet) biti jakne od umjetne kože nadahnute rokerskim i motorističkim stilom.

Ljetu se još ne nazire kraj, ali u svijetu mode baš sve je već sad podređeno novitetima koje ćemo nositi sve do zimskih dana. Jesen je, dakle, u modnom smislu stigla, a oni najtraženiji komadi brzo će se razgrabiti.

Stižu neki novi hitovi, ali nova sezona vraća i neke stare, vječne modne klasike. Među njima su i nenadmašne jakne s efektom kože koje će se nositi u različitim oblicima i varijacijama, a najtraženije bi mogle biti one inspirirane bajkerskim i rokerskim stilom. Jedna takva s potpisom Zare privlači pozornost.

Zara

Zara

Jakna od umjetne kože u boji drvenog ugljena uklapa se u sve što smo rekli, u znaku je ovratnika s reverima, začinjena je petljama na ramenima te remenom od istog materijala s kopčom, a upotpunjena je i prednjim džepovima s metalnim patentnim zatvaračima. I nema sumnje da će biti veliki hit čim jesen klimatološki zamijeni ljeto.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 49,95 eura (376,35 kn).


VIŠE O TEMAMAjakneZarakožne jaknebajkerske jaknemotorističke jakne
Povezano