Zara Home ima dobre vijesti i neodoljive novitete

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.03.2023.

0

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Od 7. ožujka u novom odjeljku na Zara.com bit će predstavljena kolekcija proizvoda za kućanstvo, robne marke za uređenje doma Zare Home grupacije Inditex

Ovaj novi dodatak Zarinoj web stranici i aplikaciji pružit će potpuno integrirano iskustvo kupnje Zarinim kupcima u Hrvatskoj. Hrvatski kupci kolekciji mogu pristupiti tako da posjete Zara.com/hr i odaberu odjeljak Home, gdje mogu pregledavati visokokvalitetni dizajnerski izbor potrepština za dom - proizvode za spavaću sobu, kuhinju i blagovaonicu, kupaonicu, dnevni boravak, dječju sobu, kao i mirise za dom.

Foto: Zara

Foto: Zara

Proizvodi Home i proizvodi s odjela za žene, muškarce i djecu mogu se staviti u istu košaricu za kupnju i kupiti zajedno.

Foto: Zara

Foto: Zara

Sada i Zara trgovine postaju mjesto dostave i povrata Zara Home artikala. To će Zarinim kupcima pružiti modu koju žele za sebe, kao i stilove za stvaranje najnovije estetike za svoj interijer.

Zara Home

Zara Home

Kolekcija Zara Home bit će dostupna na Zara.com/hr od danas, 7. ožujka.

Foto: Zara

Foto: Zara

Zara Home unosi sofisticiran i bezvremenski dizajn u svijet proizvoda koji podižu svakodnevni život i nadahnjuju nove načine samoizražavanja u domu. Kolekcije se temelje na najnovijim trendovima i uključuju posteljinu, stolno i kupaonsko rublje, namještaj, stolni pribor, pribor za jelo i ostale ukrase za vaš dom, kao i izbor odjeće za nošenje kod kuće, posebnu dječju kolekciju i liniju mirisa za dom.


VIŠE O TEMAMAZara Homenamještajuređenje doma
Povezano