TOP 10 by Zara: Čizme za jesen/zimu 2015/2016.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.10.2015.

2550

Spremni za dozu elegancije? Iz Zarine kolekcije visokih čizama za aktualnu jesensko-zimsku sezonu izdvojili smo 10 top-modela!

Ako je prvi dio jesensko-zimske sezone nezamisliv bez tenisica i gležnjača, onaj drugi je po pravilu u znaku visokih čizama, koje u naš život donose dašak profinjenog seksepila i čiste elegancije. Obuća ipak definira naš styling, a dobre čizme temelj su svakog dobrog outfita u najhladnijem dijelu godine!

Tajming za odabir savršenih čizama koje će nas pratiti tijekom narednih mjeseci ne može biti bolji: Nakon što smo kazaljke na satu pomjerili unatrag, zavirit ćemo u fantastičnu kolekciju vjerojatno najpopularnijeg high-street branda na hrvatskom tržištu, španjolske Zare.

Boje su tipične jesensko-zimske: Od crne preko svih nijansi smeđe do sive, a glavnu riječ, sasvim očekivano, vode čizme ukrašene resicama. Posebno one u kaubojskom stilu. Pored njih, pažnju plijeni i nekoliko uspjelih modela jahaćih čizama, dok su za snažnu dozu elegancije zadužene (ove sezone opet prilično popularne) čizme iznad koljena.

Cijene 10 top-modela koje smo izdvojili u galeriji fotografija kreću se od 399,90 do 1.299 kuna. Uvjereni smo da će bar jedne od njih osvojiti vaše modno srce!


VIŠE O TEMAMAčizmeZarajahaće čizmekaubojske čizmevisoke čizmečizme s resicamačizme iznad koljenakožne čizme




Povezano