Zara: 20 ženstvenih haljina za jesen 2012.

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: Zara
Objavljeno 05.09.2012.

37

Donosimo vam prvi dio nove Zarine (rano)jesenske kolekcije haljine

Ako ćemo suditi po prvim high street taktovima jeseni, Zara je napravila odličan posao! Kolekcija kaputa i cipela za jesen 2012. (posebno bajkerskih čizama) izazvala je sjajne reakcije potencijalnih kupaca. U kategoriji haljina taj WOW efekt će možda izostati, ali i dalje je to na jednoj sasvim pristojnoj razini. Sudimo na osnovu prvih, ranojesenskih komada, a finalnom zaključku vratit ćemo se kad vidimo ostatak.

Zarina kolekcija haljina razapeta je između klasičnih crnih i bijelih komada. Ako ćemo tražiti najveći hit jeseni, onda je to možda već više puta spominjana mala crvena haljina. Strastvena, beskrajno romantična, idealna alternativa besmrtnoj maloj crnoj 'starijoj sestri'. A Zara je pripremila nekoliko uspjelih varijacija na ovu temu. Od onih malo življih boja prolaz su dobile zelena, i to u šarmantnim tamnijim nijansama, te zavodljiva ljubičasta. Ima tu i haljinica u rokerskom stilu, elegantnih bijelih komada, kožnih detalja, asimetrije, ali i retro pepluma, koji još od proljeća žive svoju drugu mladost.

Cijene se kreću od 279 do (u ovom našem slučaju) 599 kuna, a 20 odabranih komada pogledajte u galeriji. I odaberite svog favorita!


VIŠE O TEMAMAhaljineZaracocktail haljinejesen 2012peplumasimetrične haljinemala crna haljina
Povezano