Zara: 20 trendi kaputa za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: Zara
Objavljeno 29.08.2012.

56

S obzirom da su jesen i zima nezamislivi bez dobrog kaputa, donosimo vam 20 sjajnih prijedloga iz Zare

Ako ne želite "izgledati malo čudno u kaputu žutom krojenom bez veze", onda se informirajte na vrijeme. Jesenski krojevi su sve - samo ne bez~veze!

Jesen i zima nezamislivi su bez dobrog kaputa, jako zahvalnog i prilagodljivog komada odjeće koji - osim što je udoban i topao - može donijeti stilsku prevagu i u tren oka vas transformirati u modnu divu. Zara je za novu sezonu pripremila bogatu kolekciju kaputa kojom dominiraju oni u military stilu. Pomalo grubi, geometrijski, autoritativni, sjajno idu i sa seksi štiklama i s robusnim bajkerskim čizmama, koje su apsolutni jesenski must-have.

Uz crne i snježnobijele klasike te komade u vojničkim nijansama, našlo se mjesta i za veselije boje. Kaput u crvenoj ili ljubičastoj boji? O da, itekako! Military stil ove jeseni ima alternativu, idealnu za ovisnice o ženstvenim komadima i malo veselijim bojama.

Treba li još jednom reći da nam Zarine cijene izgledaju sve paprenije? Kaputi koji vas nestrpljivo čekaju u našoj galeriji fotografija, tih 20 opakih komada, kreću se od 599 do nimalo ugodnih 1599 kuna. Na vama je samo da nađete keš i odaberete onaj pravi!


VIŠE O TEMAMAZarakaputimilitary kaputivojnički kaputimilitary stil




Povezano