Započeo cjelodnevni program Zagreb Digital Nomad

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.04.2023.

0

Zagreb Digital Nomad

Zagreb Digital Nomad

Zadovoljstvu digitalnih nomada koji su izabrali Zagreb pridonosi i cjelogodišnji program Zagreb Digital Nomad – Four Seasons, čije je proljetno izdanje Spring Fling potvrdilo njegovu opravdanost i atraktivnost

Više od 50 digitalnih nomada koji su izabrali Zagreb za privremenu ili trajnu životnu i radnu adresu nedavno su sudjelovali u događanju Spring Fling, prvom od četiri u sklopu programa Zagreb Digital Nomad – 4 Seasons 2023. Cilj je projekta, koji uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba organizira Swanky Travel turistička agencija, da digitalne nomade upozna sa svim mogućnostima koje im pruža Zagreb i njegova okolica u sva četiri godišnja doba.

Proljetni je susret održan sredinom ožujka. Tijekom trodnevnog druženja digitalni nomadi iz SAD-a, Njemačke, Ukrajine, Rusije, Indije i drugih zemalja upoznali su se s poduzetničkim mogućnostima u Zagrebu, posjetili su zajedničke (co-working) urede u središtu grada te sudjelovali u minikonferenciji na teme zanimljive i korisne u njihovom radu. Trećega dana toga susreta obišli su kontinentalni grad Đurđevac, stotinjak kilometara udaljen od Zagreba, kao i đurđevačku okolicu, koja ih je iznenadila mnogim atraktivnim, iako inozemnim turistima manje poznatim turističkim sadržajima. Osim za upoznavanje toga kraja, trodnevno je druženje bilo iznimno važno i za umrežavanje i suradnju digitalnih nomada, o čemu već postoje brojni dokazi.

Trodnevno proljetno druženje pohvalili su mnogi digitalni nomadi, čiji broj u Zagrebu neprekidno raste. Kao glavne prednosti Zagreba oni ističu položaj, odličnu prometnu povezanost, privlačan način života, povoljne cijene te sigurnost. Iznimno su pohvalno govorili i o gostoprimstvu organizatora i domaćina spomenutog događanja.

Sljedeći susret digitalnih nomada u sklopu ovoga projekta predviđen je za ljeto.


VIŠE O TEMAMAdigitalni nomadiZagreb
Povezano