Zalando proširio asortiman modne kuće Missoni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.02.2022.

0

Foto: Zalando

Foto: Zalando

Missoni, koji je sinonim za prizmatične boje, pruge i uzorke, predstavlja svoju najnoviju kolekciju SS22 u kategoriji Zalando Designer

Zalando, europska platforma za modu i životni stil, proširila je asortiman luksuzne talijanske modne kuće Missoni, koji se od danas može pronaći u kategoriji Zalando Designer.

Missoni, koji je sinonim za prizmatične boje, pruge i uzorke, predstavlja svoju najnoviju kolekciju SS22 u kategoriji Zalando Designer, koji je dom brojnih brendova, kao što su Victoria Beckham, Alberta Ferretti i MM6 Maison Margiela.

Missoni SS22 kolekcijom, na brojnim komadima – od košulja preko haljina i hlača do kupaćih kostima - dominiraju grafički motivi kombinirani s profinjenim cvjetnim printevima.

Zalando

Zalando

U sklopu lansiranja kolekcije, Zalando Designer surađuje s brojnim kreativcima diljem Europe, kako bi prikazao neke od novih komada u različitim prilikama, uklopljene u jedinstvene stilove svake od osoba koje ih nose. Jedna od njih je i fotografkinja Tamu Mcpherson, osnivačica street – style platforme All The Pretty Birds.


VIŠE O TEMAMAZalandoMissonimodna industrijaonline shopping
Povezano