Zagrepčanke najavile velike trendove za jesen 2019.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2019.

0

Zajedno s toplim danima uskoro će sa scene otići i dobar dio boja, a zajedno s nepriskovenom crnom na modnu se playlistu vraćaju i glomazni komadi obuće

Dugo toplo ljeto broji svoje finalne dane, ostalo je još tek nešto više od tjedan dana do kalendarskog početka jesensko-zimske sezone. Jedna od završnih špica u toplijem dijelu godine (ovaj smo put na ulice Zagreba izašli u petak umjesto u subotu) bila je svojevrsno 'doviđenja' ljetu, ali i pozdrav sezoni koja je pred vratima.
Suncem okupane ulice Zagreba vrvile su modno osviještenim, savršeno skockanim djevojkama. Uz sve te anonimne street style junakinje, vidjeli smo i neke poznate Hvatice, između ostalih i Ivu Šarić, Helenu Šopar, Ivu Jerković...
Sunce je još uvijek tu, ali već sada se itekako može osjetiti dah nove sezone. Špicom počinju vladati neka nova pravila, crna boja preuzima primat, a obuća je sve glomaznija i 'jesenskija'.

Zabilježili smo više od 30 izvrsnih stylinga, zaronite u galeriju fotografija i pogledajte kako ulice Zagreba izgledaju između ljeta i jeseni 2019.

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se