Zagrepčanka u tenisicama koje nose skoro sve svjetske zvijezde!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.09.2018.

13

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Selena Gomez, Mandy Moore i Olivia Wilde samo su neke od poznatih svjetskih fashionistica koje vole nositi Golden Goose

Ako pratite modna događanja na Instagramu, zasigurno ste primijetili da ljepotice sa svjetske "A-liste", od neprikosnovene SElene Gomez do Rosie Hungtington-Whiteley, Megan Fox i Olivia Palermo, nerijetko nose pomalo 'prljave' tenisice s istaknutom zvijezdom. Nekad su dodatno začinjene cvjetnim detaljima, nekad šljokičastim elementima, ali uvijek i svugdje i u svakom obliku - privlače pažnju!

Riječ je o tenisicama branda Golden Goose, koji su prije punih osamnaest godina pokrenuli supružnici Alessandro Gallo i Francesca Rinaldo. Golden Goose osvaja jedinstvenom mješavinom tradicionalnog talijanskog stila i suvremenih street style detalja, a njihove tenisice dostupne su u najvećim svjetskim online shopovima, poput Net-a-portera i Luisaviarome, ali i u nekim 'offline' trgovinama u Hrvatskoj.

Još jedna cool #cromoda #zagreb #streetstyle kombinacija sa špice...

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Golden Goose je rado viđen i na našoj špici, a ova Zagrepčanka na finalnoj je kolovoškoj špici pokazala kako ih nositi u jednoj pravoj ranojesenskoj kombinaciji, u 'paketu' s crnim poderanim trapericama i cijelim nizom trendi modnih dodataka, od glamurozne torbice do neodoljivih sunčanih naočala.


VIŠE O TEMAMAtenisicešpicaZagrepčankeGolden Gooseženske tenisice
Povezano