Zagrepčanka u kaputu i tenisicama o kojima se priča

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

2023. na špici je krenula na krilima niza opasno dobrih kombinacija koje su spojile odlazeću i dolazeću godinu, a ovo je svakako jedan od najzanimljivijih

Stigla nam je nova godina, a sa sobom je donijela i neke nove, iznimno uzbudljive kombinacije sa špice. Kombinacije koje smo, nakon duge prosinačke stanke izazvane ponajviše lošim vremenskim uvjetima, jedva čekali!

Južina je donijela za ovo doba godine neuobičajeno visoke temperature, malo lošije raspoloženje i razdražljivost, ali i više nego dobre uvjete za neke nove stylinge na ulicama Zagreba. Ovaj pred vama definitivno je jedan od najzanimljivijih i najatraktivnijih na prijelazu iz 2022. u 2023.

Ova je ljepotica zasjala u prekrasnom, nepogrešivom dugom crnom kaputu s vezanjem u struku, a kombinirala ga je s crnim tajicama kožnog sjaja i upadljivim, glamuroznim, predimenzioniranim ružičastim tenisicama s potpisom Balenciage, koja u zadnje vrijeme vedri i oblači na sve strane.


Styling je odlično prošao na Instagramu, s tim da su tenisice malo podijelile mišljenja. Kako vi ocjenjujete ovaj look, i što kažete na tenisice?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeBalenciaga
Povezano