Zagrepčanka u hit hlačama od 20 eura iz Stradivariusa

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 10.04.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Pletene suknja hlače i kompatibilni pleteni pulover otvorenih ramena pokazali su se kao pun pogodak u kombinaciji s neprikosnovenim bijelim tenisicama

Prvih deset dana travnja nećemo pamtiti po dobrim vremenskim uvjetima, ali dobre mode nam ne nedostaje zahvaljujući onoj prvoj subotnjoj špici u mjesecu. Bilo je tu nekoliko divnih kombinacija, više prijelaznih nego proljetnih, ali vidjeli smo i neke prave modne hitove koji neće otići sa scene u narednim tjednima i mjesecima.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jednu jednostavnu, pritom i jako smislenu i efektnu dnevnu kombinaciju koja može poslužiti kao dobra inspiracija režirala je ova lijepa Zagrepčanka, a mi smo potražili ključne modne sastojke njenog looka.

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Odlučila se za ležernu kariranu košulju u svijetlim tonovima te ju je uskladila s jednim trendovskim kompletom koji stiže s polica Stradivariusa. Komplet je složen od pletenih suknja-hlača (19,99 eura / 150,61 kn) i jako zanimljivog, kompatibilnog pletenog pulovera otvorenih ramena (17,99 eura / 135,55 kn), a dobra vijest je da je i dalje dostupan na policama Stradivariusa. Sve to upotpunjeno je neprikosnovenim bijelim tenisicama (ovaj model potpisuje Puma), trendi torbicom i sunčanim naočalama kultnog Ray-Bana.

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

"Ovo je kako nabaciti jednostavno, a da nije dosadno. Pohvale dami", kaže jedan od komentara na Instagramu na ovu kombinaciju. Slažete li se s njim? Biste li i vi nosili ovaj komplet?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankepletene hlačeStradivarius
Povezano