Zagrepčanka pokazala kakve gležnjače će biti IN ove jeseni

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 06.09.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na prvoj rujanskoj špici vidjeli smo nekoliko ljepotica u jesenskim komadima obuće, a ova fashionistica pokazala nam je kakve gležnjače će se nositi u narednoj sezoni

U periodu smo koji spaja odlazeću ljetnu i nadolazeću jesensku sezonu, oživjela je i zagrebačka špica, a mi smo protekle subote ulovili tridesetak izvrsnih kombinacija koje nam otkrivaju sve modne tajne rujna. Očekivano, dominirali su ljetni komadi, ali u kombinaciji s novosezonskim hitovima, pa smo tako uz sve te silne sandale i tenisice imali priliku vidjeti i nekoliko stylinga upotpunjenih gležnjačama i čizmama. Ovo je jedan od njih.

Ova zagrebačka ljepotica složila je 'prijelazni' look iz snova, na pravi je način uskladila udarne komade ljeta i jeseni, a najviše pažnje privukao je, pogađate, odabir obuće.

Odlučila se za bijeli top koji je naglasio preplanulu put, kombinirala ga je s veselom i razigranom suknjom u bojama ljeta, a cijelu priču je smjelo zaokružila efektnim gležnjačama s potpeticom u IN nijansi nadolazeće jeseni.


Dobra inspiracija za nadolazeće dane, baš u pravom trenutku!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankegležnjače
Povezano