Zagrepčanka hit hlačama i trendi jaknom najavila proljeće

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Denim će biti ključna modna riječ u nadolazećoj proljetno-ljetnoj sezoni, a ova je zagrebačka fashionistica svojom zanimljivom kombinacijom definitivno na tom tragu

Iako zima vjerojatno još nije gotova (meteorolozi najavljuju jedan novi hladni val!), prošlosubotnja je špica bila više proljetna nego zimska, prvenstveno zahvaljujući južini i visokim temperaturama. I, naravno, u takvim uvjetima vidjeli smo niz lookova koji slijede trendove nove sezone. Po prvi put ove godine uživali smo u laganim jakama i proljetnim modnim sastojcima.

A kad je riječ o proljeću, onda sa sigurnošću možemo zaključiti da će denim biti jedna od ključnih modnih riječi. Uz traperice, krasit će i košulje, jakne, suknje... pa čak i obuću.

A jedne lude traperice, dobrano nadahnute sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, na pravi je način isfurala ova modno osviještena Zagrepčanka. Kombinirala ih je s nekoliko drugih proljetnih hitova: 'cropped' dolčevitom u hit boji (zelena je neprikosnovena!), kratkom kožnom jaknom u bajkerskom stilu i bijelim tenisicama.

Ukratko: proljeće u punom modnom sjaju! Lajkate?


VIŠE O TEMAMAtrapericestreet styleZagrepčankekožne jaknešpica
Povezano