Zagreb u boji strasti: Crvena na 15 ljetnih street style načina!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.08.2018.

12

Crveni komadi na zagrebačkoj špici | Foto: Zibar, CroModa

Crveni komadi na zagrebačkoj špici | Foto: Zibar, CroModa

Crvena je i ovog ljeta tražena, potvrdile su to i naše serije galerija fotografija sa zagrebačke špice gdje, kao što ćete vidjeti, ni ove sezone ne manjka komada u boji strasti

U laganoj (ali samo laganoj) sjeni trendovskih nijansi poput ružičaste, žute i zelene te velikog bijelog klasika, svoje je mjesto u paleti najtraženijih ljetnih boja našla i vječna, uvijek strastvena i omamljujuće privlačna crvena. Potvrdile su to i naše serije galerija fotografija sa zagrebačke špice gdje, kao što ćete vidjeti, ni ove sezone ne manjka komada u boji strasti.
Kako nositi crvenu u vrućim ljetnim danima...

Kako nositi crvenu u vrućim ljetnim danima...

Najtraženije su - naravno, očekivano i logično - lepršave male i 'velike' crne haljine. Vidjeli smo ih u različitim varijacijama, krojevima i nijansama crvene, od najjednostavnijih dnevnih modela u stilu T-shirta, preko nezamjenjivih ljetnih, prozračnih maksi haljina pa sve do nabrijanih kratkih modela asimetričnih dizajnerskih rješenja.


Ukratko - crvena možda nije alfa i omega sezone, ali je zato sezona bez nje ipak nezamisliva. Inspirirajte se u nastavku:


VIŠE O TEMAMAstreet stylecrvena bojaZagrepčankehaljinecrvene haljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se