Zagreb i Tisno domaćini house spektaklima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.01.2024.

0

Foto: Defected

Foto: Defected

House party uz neka od najboljih imena ove scene održat će se u Boćarskom domu, večer uoči praznika rada, a sudeći po onom održanom u studenom prošle godine, za ovaj će se događaj tražiti karta više

Glazbeni brend Defected upravo najavljuje dva vrhunska glazbena događaja koja nas u Hrvatskoj očekuju u mjesecima koji su pred nama. Ostvaruje se obećanje koje je vlasnik  brenda Wez Saunders dao hrvatskoj publici kad je prošlog ljeta najavio ostanak Defected Croatia festivala, no važno je i da brend upravo u Hrvatskoj gradi regionalnu bazu fanova. Ovi događaji sastavni su dio proslave 25 godina brenda Defected.

Zagreb je tako jedini grad u svijetu pored Ibize koji će u nepunih godinu dana u utorak, 30. travnja biti domaćin trećem Defected Zagreb glazbenom spektaklu. House party uz neka od najboljih imena ove scene održat će se u Boćarskom domu, večer uoči praznika rada, a sudeći po onom održanom u studenom prošle godine, za ovaj će se događaj tražiti karta više. Ekipa iz brendova The Garden i Dobar House uskoro će objaviti i prve izvođače.

"Izvrsne vijesti i potvrde dva top glazbena događaja dolaze od naših partnera iz brenda Defected. Zagreb i Hrvatska prepoznati su kao destinacije koje su itekako prepoznale house glazbu i imaju dugu tradiciju vrhunskih partija. Regionalna scena se ponovno budi i drago mi je vidjeti veliki interes za projekte koje organiziramo!" – izjavio je Nick Colgan iz The Gardena.

Defected Croatia, koji se pet posljednjih godina održavao u Tisnom, ovog će ljeta imati svoje šesto izdanje. Jedan od najpopularnijih europskih Festivala i ove će godine biti rasprodan u kratkom roku, a The Garden Resort bit će dom najbolje europske house glazbe od 1. do 4. kolovoza. U četiri festivalska dana nastupit će više od 80 izvođača među kojima su i Crazy P, Dimitri from Paris, Kenny Larkin, Sam Divine, The Shapeshifters i drugi.


VIŠE O TEMAMADefected ZagrebBoćarski domkoncerti u Zagrebu
Povezano