Za trenutnu ljepotu: 5 ulja za kosu s WOW efektom!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 15.02.2018.

72

Najbolja ulja za kosu

Najbolja ulja za kosu

Ako tražite nešto za zdrav i lijep izgled vaše kose, ova dokazano dobra ulja prava su stvar. Izdvojili smo 5 izvrsnih proizvoda!

Ulja će vašoj kosi dati trenutan zdrav i lijep izgled. Donosimo 5 proizvoda s kojima nema greške:

1. MOROCCANOIL, ULJE ZA KOSU TREATMENT

MOROCCANOIL

MOROCCANOIL

Ulje ima sladak miris. Hrani kosu, uklanja njezinu neposlušnost - nije vam potreban čak ni regenerator. Nosite ga sa sobom na godišnji - ulje neutralizira posljedice suhog zraka i pretjeranog izlaganja suncu. Osim toga, može spasiti vašu kosu nakon prečestog bojanja i feniranja.

2. MATRIX, ULJE ZA KOSU OIL WONDERS EGYPTIAN HIBISCUS

Matrix

Matrix

Ulje ima ugodan egzotični miris koji će na kosi dugo ostati. Gusto je, ne previše tekuće. Protrljajte ga među dlanovima i nanesite na kosu cijelom njezinom duljinom. Sviđat će vam se što će kosa nakon njega biti mekana i glatka.

3. REDKEN, ULJE ZA KOSU DIAMOND OIL

Redken Diamond Oil

Redken Diamond Oil

Ulje možete koristiti kao termozaštitu - nanesite ga na kosu prije feniranja. Nije jako masno i kosa ga upija odmah, bez tragova. S povrijeđenom i suhom kosom ulje će se teško moći nositi, no svejedno će kosu izravnati i dati joj lijep sjaj.

4. L'OREAL PARIS, ULJE ZA KOSU ELSEVE

Elseve

Elseve

Ulje je dovoljno tekuće, lijepo se raspoređuje po kosi i brzo se upija. Omekšava suhe vrhove, ne lijepi kosu, daje joj lijep sjaj. Možete ga koristiti i na suhoj i na vlažnoj kosi.

5. SYSTEM PROFESSIONAL, ULJE ZA KOSU CHROMA ELIXIR

CHROMA ELIXIR

CHROMA ELIXIR

Ulje je gusto, stoga ga je teško rasporediti po cijeloj duljini. Nanesite ga samo na vrhove. Ulje će omekšati kosu, zagladiti je i učiniti mekom na dodir. No, nije za ljubiteljice jakih parfema - ovo ulje može čak i prikriti njihov miris.


VIŠE O TEMAMAulje za kosunjega koseElseveRedkenMatrixSystem ProfessionalMorrocanoil
Povezano