Tatouage Couture Velvet Cream: Novi ruž za novo desetljeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.06.2020.

0

Foto: YSL

Foto: YSL

Za 2020. YSL je pripremio prvi lagani i baršunasti mat ruž koji kombinira tehnologiju postojane boje s ugodnim osjećajem prilikom nošenja i dizajnerskim potpisom

Predstavljamo Tatouage Couture Velvet Cream, tekući mat ruž s potpisom YSL-a, bogat pigmentom, koji dolazi u čak 14 nijansi, te ostavlja kremasto mek osjećaj na usnama.

Nastavljajući trend mat ruževa, no bez uobičajenog isušivanja, Tatouage Couture Velvet Cream ima baršunasto meku i kremastu teksturu koja vam omogućuje da obavijete svoje usne baršunastim nijansama.

Uživajte u visokoj razini prekrivanja u kombinaciji s maksimalnom ugodom koja usnama pruža osjećaj mekoće, pritom na umanjujući vašu dominaciju.

Kreirana pomoću elastomera Velvet Touch za osjećaj mekoće i ugode te baršunasti mat završni izgled, kremasta baza od emolijensa pruža meku, kremastu teksturu, a tehnologija postojane boje, zahvaljujući kojoj je Tatouage Couture toliko popularan, čuva postojanost boje tijekom čak pet sati, na što su ljubitelji ovog klasika već navikli.

Tatouage Couture Velvet Cream

Tatouage Couture Velvet Cream

Pomoću novog aplikatora u obliku mekog jastučića, koji je širi od aplikatora kultnog ruža Tatouage Couture u obliku markera, visoku razinu prekrivanja možete primijeniti na veću površinu, a elegantan dizajnerski baršunasto crni mat čep pruža liniji ruževa Tatouage Couture Velvet Cream prepoznatljiv izgled.

Također, Tom Pecheux donosi nove sezonske verzije ruža Rouge Pur Couture The Slim.

Inovativni mat ruž s prirodnim izgledom kože, koji pruža potpuno prekrivanje, pridružuje se luksuznom underground klubu (u kojem je jedina pozivnica ruž na usnama) sa šest novih vatrenih nijansi koje će plamtjeti cijelu noć.

Zahvaljujući iznimno tankom kockastom aplikatoru za savršenu preciznost prilikom nanošenja, ovaj je ruž istovremeno klasičan i moderan, kao i kul i jednostavan, a dodatno se ističe zlatno-crnim pakiranjem.


VIŠE O TEMAMAruž za usneYSL Beautyruževi za usnemat ruževiTom Pecheux
Povezano