W&W i Antonie Umag su pretvorili u plesni podij

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.07.2022.

0

Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag

Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag

Zabava se nastavlja u Stella Maris Resortu u Umagu. Švicarska DJ zvijezda Antonie nastavlja niz vrhunskih zabava na umaškom ATP-u

Najnoviji svjetski hitovi rasplesali su opet prepunu Dance Arenu. Popratna događanja 32. Plava Laguna Croatia Opena Umag, nakon dvije godine pauze, pokazala su se kao vrhunski sadržaj koji je izvrstan spoj sporta i zabave.

Finalni vikend na umaškom ATP turniru počinje večeras uz Vida Loca, koji u Umag dolaze s Ibize na kojoj redovno godinama nastupaju. Poznati su kao kreatori izvrsne atmosfere. Prava glazbena poslastica bit će nastup jednog od najboljih DJ-a današnjice Fedde Le Granda koji će svoj set imati u subotu, 30. srpnja.

Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag

Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag

Posebna priča svakako je gourmet dio turnira u Taste Istria zoni. Svaka od postaja priča svoji priču. Vinska bajka istarskih vinara oduševljava na prvu. Tu je i food corner u kojem ćemo uživati u delicijama od kojih svaka ima jedan dio Istre. Poluotok, RougeMarin, Zigante, Pelagius i INA Fresh Corner samo su dio gastro putovanja koje ćemo pamtiti.


VIŠE O TEMAMAUmagATP UmagPlava Laguna Croatia OpenW&WAntonie
Povezano