'WOW, koja haljina': I Instagram je oduševljen ovim trendi komadom!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 29.05.2019.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ono što je u zimskim danima vječna mala crna, ovog će ljeta biti mala, 'srednja' i 'velika' žuta haljina! Evo kako se taj ljetni superhit nosi na špici.

Iako svibanj nećemo pamtiti po dobrom vremenu, rijetke pauze između svih tih silnih kiša iskoristili smo za usvajanje vrućih proljetnih trendova sa sve jačim mirisom nadolazećeg ljetnog dijela godine. Dašak ljeta najbolje se može vidjeti i osjetiti po bojama i materijalima; bijela, žuta, crvena i zelena preuzimaju scenu, a krpice su sve laganije i prozračnije.
Upravo o žutoj možemo govoriti kao o najvećem hitu ovog dijela sezone. Špica je doslovno preplavljena komadima u ovoj veseloj boji, nose se žuti topovi, blejzeri, hlače... Ali i haljine!


Jednu od najinteresantnijih haljina sezone proteklog smo tjedna ulovili na zagrebačkoj špici. Žuta u punom sjaju, i to u kombinaciji s razigranim cvjetnim motivima i fenomenalnom zelenom torbicom koja se odlično uklopila u cijeli styling.

Je li ova žuta haljina pogodak ili promašaj - prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAhaljinestreet stylešpica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se