World Travel Awards: Hrvatskoj 8 nominacija

Piše: CroModa.com
Objavljeno 11.03.2010.

0

Hrvatski turizam

Priznanje World Travel Awards slovi kao jedno od najboljih preporuka bilo kojeg turističkog proizvoda, a ocjenjivanje je podijeljeno na osam zemljopisnih područja

Priznanje World Travel Awards slovi kao jedno od najboljih preporuka bilo kojeg turističkog proizvoda, a ocjenjivanje je podijeljeno na osam zemljopisnih područja

Hrvatski turizam

World Travel Awards, jedna od najuglednijih svjetskih turističkih organizacija koja već 15 godina otkriva, ocjenjuje i nagrađuje vrhunska postignuća u svim segmentima svjetske turističke industrije objavila je danas nominacije za najbolje europske hotele i turističke destinacije za 2010. Glasovanje će potrajati do početka kolovoza, a sama svečanost dodjele priznanja održati će se 01. listopada u Antaliji.

Hrvatski visokokategornik "Le Meiriden Lav“, prošlogodišnji laureat World Travel Awards, ponovno će odmjeriti snage s najpoznatijim europskim i hrvatskim hotelima u ukupno 4 kategorije i to za Vodeći europski konferencijski hotel, Vodeći europski casino resort, Vodeći hrvatski hotel i Vodeći hrvatski SPA hotel. Sam brand Le Meridien se natječe za Vodeći hotelski brand u Europi.

Osim Le Meridiena, hrvatski su hoteli i gradovi nominirani u ukupno 8 kategorija što pokazuje da je hrvatska hotelska i turistička ponuda iz godine u godinu sve jača i kvalitetnija.

Priznanje World Travel Awards slovi kao jedno od najboljih preporuka bilo kojeg turističkog proizvoda, a ocjenjivanje je podijeljeno na osam zemljopisnih područja: Europu, Aziju/Pacifik, Karibe, Centralnu i Latinsku Ameriku, Afriku, Bliski istok te Sjevernu i Južnu Ameriku kako bi što objektivnije pokrili sve segmente ove svjetske industrije koja usprkos trenutnoj svjetskoj ekonomskoj krizi i dalje bilježi manji pad poslovanja od ostalih industrija.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se