Wilkinson Sword i CroModa poklanjaju vam 3 paketa!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2015.

0

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword i CroModa poklanjaju vam 3 paketa za žene (u svakom paketu su 4 proizvoda)

Wilkinson Sword, drugi po veličini proizvođač brijača i britvica u svijetu, prisutan sa svojim proizvodima u 80 zemalja svijeta,  pokrenuo je na području Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Češke i Slovačke veliku nagradnu igru – WIN YOUR DREAM.
Igra se odvija online na web stranici www.x3promo.com, a u njoj mogu sudjelovati svi koji kupe britvicu iz kolekcije Xtreme3 s promo naljepnicom.
XTREME 3 BEAUTY SENSITIVE

XTREME 3 BEAUTY SENSITIVE

Sve što treba je zaigrati online igru i pritom odabrati jedno od četiri fantastična iskustva: pilot, avanturist, filmska zvijezda ili roker. Svaki registrirani igrač sudjeluje u izvlačenju za tjednu nagradu, tablet Lenovo Yoga i za glavnu nagradu – iskustvo iz snova.

Dobitnik glavne nagrade osvaja za sebe i svog prijatelja/prijateljicu zanimljivo avanturističko putovanje vrijedno 42.000 kn, i to u jedno od tri grada po izboru, ovisno o ulozi koju je odabrao i odigrao u online igri:

PILOT – dvodnevno putovanje u Rigu (Latvija), gdje će dobitnik uz ovlaštenog pilota imati mogućnost isprobati vožnju s borbenim zrakoplovom L-39

AVATURIST – 8 dana u Peruu (Južna Amerika), uz otkrivanje fascinantnih mješavina arheoloških i kulturnih blaga regije, te 4 dana pješačenja Inka stazom do grada Machu Picchu

FILMSKA ZVIJEZDA – zvjezdani vikend za dvoje u Londonu (Engleska) uključujući premijeru na Leicester Squareu i hod po crvenom tepihu, te obilazak studija Tour of Warner Brothers` Harry Potter Studios

ROKER – rokerski vikend za dvoje u Londonu (Engleska) koji uključuje VIP ulaznice za koncert po vlastitom izboru i privatni obilazak grada Rolls Royceom, te posjet izložbi o Elvisu Presleyju `The King Has Arrived˙ u dvorani O2.

Online igra Win Your Dream traje sve do 16.08.2015.

Dostupni su novi proizvodi iz linije XTREME3  - za sve one koji žele biti Xtremno svoji!

XTREME 3 BEAUTY SENSITIVE 4/1 ( za žene)
Jednokratni ženski brijač s tri savitljive oštrice na pomičnoj glavi za savršeno praćenje kontura tijela. Protuklizna gumirana drška jamči dobar hvat mokrim rukama. Lubrikantna traka za glatkoću kože sadrži aloe verom i jojoba uljem koje umiruju kožu i čine ju glatkom. Made in Germany.

XTREME 3 ULTIMATE PLUS 4/1  (za muškarce)

Jednokratni brijač koji pruža najbolju kombinaciju vrhunskog sistemskog brijača i jednostavnost, higijenu i vrijednost jednokratnog brijača. Ima 50% veću lubrikantnu površina u odnosu na Xtreme3 Sensitive, veću traku za zatezanje kože i pripremu lica,  poboljšane oštrice i olakšanu dršku. Svi Xtreme 3 brijači imaju jedinstvene savitljive oštrice te gibljivu glavu za savršeno brijanje. Made in Germany.

Wilkinson Sword i CroModa nagrađuju

Wilkinson Sword i CroModa poklanjaju vam 3 paketa za žene (u svakom paketu su 4 proizvoda).

Dobitnice: Najbrže su bile Ruža Vrbanić (Varaždin), Ankica Miloš (Zaprešić) i Mirjana Farkaš (Vratišinec). Nagrade stižu poštom. Dobitnicama čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

VIŠE O TEMAMAWilkinson Swordnagradna igraženski brijači
Povezano

Remington i CroModa nagrađuju: Imamo pobjednicu!

PRIUŠTI SI PREKRASNU FRIZURU!

Remington i CroModa nagrađuju: Imamo pobjednicu!


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se