Remington i CroModa nagrađuju: Imamo pobjednicu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.12.2016.

73

Marijana Batinić i Remington

Marijana Batinić i Remington

Kada vaša frizura mora slijediti vaš životni stil, tada je tu novi Remington PROluxe uređaj za uvijanje kose

Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela, nedavno je na prigodnom eventu "Remington  24/7 Lifestyle, 24 hours hairstyle" predstavio novitete iz svijeta ljepote, a na svojoj kosi  isprobala ih je i poznata voditeljica Marijana Batinić, koja se tom prigodom oduševila novim loknama.

Što god radili, budite sigurni u izgled svoje kose i priuštite si prekrasnu frizuru koja traje 24 sata, a odgovara vašem životnom stilu 24/7. Frizure napravljene s Remington  PROluxe uređajima traju duže i uređene su od jutra do mraka.  PROluxe je nova inovativna kolekcija proizvoda za oblikovanje kose iz Remingtona s uvidom u potrebe žena, koja koristi OPTIheat tehnologiju. Inteligentna OPTIheat tehnologija fiksira frizure koje traju cijeli dan i ženama pruža lijepo uređenu kosu zdravog izgleda. Napravljen u luksuznoj nježno rozoj boji sa zlatnim detaljima, PROluxe asortiman osim što dobro izgleda, pruža dobar osjećaj na kosi.

CI91X1 PROluxe 25-38mm - uređaj za uvijanje kose

Kada vaša frizura mora slijediti vaš životni stil, tada je tu novi PROluxe uređaj za uvijanje kose. Ovaj uređaj visokih performansi s promjerom cijevi za uvijanje od 25 do 38 mm upotpunjen je OPTIheat tehnologijom te vam pomaže u stvaranju razbarušenih uvojaka kao iz salona, koji traju cijeli dan.

Kućište ovog uređaja presvučeno je jedinstvenim slojem grip-tech, koji stvara lagani otpor i trenje, s ciljem sprečavanja čupanja i povlačenja kose. Ovaj protuklizni sloj je savršen za oblikovanje, posebno za one koje se bore u oblikovanju jednakih uvojaka.Koristeći posebnu PRO+ postavku, temperatura uređaja se automatski postavlja na odgovornih 185°C. To znači da možete češće uvijati kosu bez grižnje savjesti, i uživati u kosi zdravog izgleda i frizuri koja traje cijeli dan.

Remington i CroModa poklanjaju ti PROluxe uređaj za uvijanje kose

CI91X1 PROluxe 25-38mm - uređaj za uvijanje kose

CI91X1 PROluxe 25-38mm - uređaj za uvijanje kose

Kako do nagrade: Pošalji nam svoju fotku s idealnom frizurom za doček Nove godine, a u mailu navedi i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela). Prijaviti se možeš na cromoda@cromoda.com najkasnije do nedjelje, 18. prosinca 2016. Nagradu će osvojiti autorica najbolje fotke po izboru redakcije portala CroModa.com. Ime i prezime dobitnice objavit ćemo u utorak, 20. prosinca 2016.

Dobitnica je Mateja Radoš (Zagreb). Nagrada stiže poštom. Pobjednici čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!


VIŠE O TEMAMARemingtonuvijanje koseuvijač za kosunagradna igranagradni natječajRemington PROluxestiliziranje koseoblikovanje kose
Povezano