Što donosi Design by Keune, nova linija za njegu kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.02.2022.

0

Foto: Keune

Foto: Keune

Povodom stotog rođendana na tržište je lansirana Design by Keune, jedina Keune linija za njegu i stiliziranje kose koju možete potražiti na policama DM-a, Müllera i BIPA-e

Design by Keune potpuno je nova linija za njegu i stiliziranje kose omiljenog brenda za kosu koju od veljače može potražiti na policama DM-a, Müllera i BIPA-e. Povodom stotog rođendan Keune uvodi promjene te je tako na tržište lansirao potpuno novu liniju proizvoda za njegu i stiliziranje kose.

Sastoji se od šampona i regeneratora za zaštitu boje, za zaglađivanje i njegu s keratinom, Repair za dubinsko obnavljanje, Silver Reflex za neutralizaciju žutih tonova kod plave kose, Daily Use s laganom formulom za svakodnevnu njegu, te formulama za styling i zaglađivanje.

Snaga lijepe i njegovane kose nemjerljiva je. Odraz je karaktera i produžetak naše karizme. Dobra kosa ostavit će dobar prvi dojam, a za njega znamo da je najvažniji. Upravo zato Keune je toliko dugo omiljeni brend za kosu koji se osim kvalitete može pohvaliti održivim pristupom poslovanju i proizvodima koji su svi 100% cruelty free. U sto godina svog rada, Keune je postao sinonim za savršene proizvode za njegu lijepe, zdrave i njegovane kose. Zbog svojih prirodnih njegujućih sastojaka i formula koje obnavljaju oštećenu kosu, postao je vodeći izbor među frizerskim profesionalcima širom svijeta.Design by Keune jedina je Keune linija za njegu i stiliziranje kose koju možete potražiti na policama DM-a, Müllera i BIPA-e. Sve profesionalne Keune proizvode za bojanje, njegu i styling kose koje obožavaju profesionalci diljem svijeta, od sada možete potražiti samo u Keune frizerskim salonima, Keune webshopu ili u Keune Hair Point-u uz savjet profesionalaca.


VIŠE O TEMAMAKeunenjega kosestiliziranje kose
Povezano