We Love Sound Open Air u Zagreb dovodi 10 svjetskih imena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.02.2020.

0

We Love Sound Open Air

We Love Sound Open Air

Najbogatiji We Love Sound Open Air u Zagreb, i to na Veliko jarunsko jezero, početkom lipnja ove godine dovodi više od 10 svjetskih imena

Prema riječima posjetitelja jedan od najljepših događaja pod otvorenim nebom Zagreba, objavio je vrijeme ovogodišnjeg održavanja. Otvorenje zagrebačke ljetne sezone, a ujedno i četvrto izdanje We Love Sound Open Air događaja započet će već od popodnevnih sati u subotu, 6. lipnja 2020. godine na Velikom jarunskom jezeru, i to uz brojne novitete.
I dok su i prethodnih godina mnogobrojni posjetitelji imali prilike uživati u nastupima nekih od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe današnjice, poput Setha Troxlera, Loco Dicea, Dyed Soundoroma, Jackmastera, tINI, Fuse kolektiva, Shaun Reevesa, za ovu su godinu organizatori pripremili dvostruko više, pa će tako preko 10 imena svjetske elektroničke scene nastupiti u Zagrebu, na svake godine sve boljem - We Love Sound Open Airu.

 
Osim programa kakav Zagreb dosad nije imao prilike čuti, organizatori su po prvi puta pripremili i dvije pozornice, jednu posebno namijenjenu za techno fanove.
 
We Love Sound

We Love Sound

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn, a organizator je objavio i završnu cijenu ulaznica koja će iznositi 319 kn. Ova aktivacija imat će ograničeni rok, samo 5 dana od prijave, a moći će se ostvariti prijavom na službenoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.com
 
Osim što svake godine u hrvatskoj prijestolnici okupe party goste iz cijele Hrvatske, takozvane regije, a i susjednih europskih zemalja, organizatori We Love Sounda najavili su za ovu godinu iskustvo puno veće od plesa pod zvijezdama i u prirodnom okruženju - razne radionice i umjetničke instalacije koje će posjetiteljima omogućiti cjelodnevni boravak na zagrebačkom jarunskom jezeru.

VIŠE O TEMAMAWe Love Soundglazbeni festivali
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se