Vrijeme je za lagane jakne u pravim proljetnim bojama!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.03.2017.

162

U proljetnoj kolekciji talijanske modne kuće Lou Jo skrile su se prave proljetne boje poput žute, ružičaste te uvijek aktualne bijele

Liu Jo kolekcija jakni za predstojeću proljetnu sezonu donosi mladenački duh i prodoran stil te je ujedno moderna, ali i izrazito stilizirana. Ove sezone Liu Jo odgovara na gotovo sve trendove koje proljeće donosi i predstavlja balans između jednostavnosti i sofisticiranosti.

U kolekciji su se skrile prave proljetne boje poput žute, ružičaste te uvijek aktualne bijele. Okomite prugice igraju veliku ulogu u izdužavanju figure, a dolaze u crno-bijeloj kombinaciji koja je lako nosiva u gotovo svim dnevim prilikama. Trend ove sezone svakako su duži prsluci, a Liu Jo bira sofisticiranu i uvijek elegantnu crnu boju, a za opušteni casual look izaberite jakne u bijeloj ili ljubičastoj boji sa zatvaračem, a možete ih kombinirati za bilo kakvu 'sportsku priču'. Mogli biste pomisliti kako je spoj 'strogog army' stila i floralnih elemenata gotovo nemoguć, ali ne i za Liu Jo koji donosi neodoljivu varijantu military jakne ukrašene floralnim dezenom.

Za neprikrivenu eleganciju tu su baloneri koji ističu liniju tijela te su ujedno i bezvremenski komad kojeg jednostavno morate imati.


VIŠE O TEMAMAjakneLiu Joženske jaknebajekrske jaknekožne jaknebomber jakneblejzeri
Povezano