Vrijeme je za bijele tenisice, evo što sve ZARA predlaže

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.04.2020.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Nezamjenjive bijele tenisice ovog su proljeća i ljeta začinjene životinjskim printom, prozirnim elementima, umjetnim biserima i zakovicama

Sve znate, sve je zbog aktualne krize stalo, offline trgovine zatvorene su već neko vrijeme, ali svijet mode i šopingiranja nekako egzistira u virtualnoj dimenziji. Takva je situacija i sa Zarom, čiji se logotip na naslovnoj stranici njihove internetske trgovine, iz nekih razloga, "socijalno distancirao". No, sve ostalo je suštinski ostalo isto.
Bijele tenisice su neuništivi klasik, vječni simbol modnog proljeća i ljeta. Nosimo ih u svim situacijama i u svim mogućim kombinacijama, furamo ih i uz hlačice i uz tajice i uz haljine, to je onaj dragocjeni komad mode kojem je teško izmisliti konkurenciju.
Zara za proljeće/ljeto 2020.

Zara za proljeće/ljeto 2020.

I - uvijek je dobar tajming za jedne nove bijele tenisice! Zara je za sezonu proljeće/ljeto 2020. pripremila niz maštovitih modela koji slijede recentne estetske smjernice.

Foto: Zara

Foto: Zara

Bijele tenisice začinjene su životinjskim uzorkom, umjetnim biserima, zakovicama i prozirnim elementima, a mi smo izdvojili nekoliko potencijalnih bestselera sa Zarinih online polica.

Zara

Zara

Vjerujemo da će bar jedan od ovih prijedloga zadovoljiti vaše modne želje.

VIŠE O TEMAMAtenisiceženske tenisiceZarabijele tenisicetenisice s biserimatenisice sa životinjskim printombijela boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se