Vrijedi li (po)gledati 'Tridesetmetarski val'?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.07.2021.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Nova dokumentarna HBO serija 'Tridesetmetarski val' (100 Foot Wave) imat će premijeru 19. srpnja na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prva epizoda

Ova šestodijelna dokumentarna serija intimno bilježi desetljetnu odiseju pionira surfanja Garretta McNamare koji je nakon posjeta portugalskom Nazaréu, u nadi da će pokoriti tridesetmetarski val, doveo sport na još višu razinu te s lokalnim stanovništvom pomogao preobraziti malo ribarsko mjesto u najistaknutiju svjetsku destinaciju za surfanje na velikim valovima.
Serija prikazuje zajednički duh i neustrašivu strast koju dijele McNamara i surferi velikih valova iz cijelog svijeta dok se bore s ozljedama koje im mijenjaju živote i promašajima u zajedničkoj potrazi za nezamislivim. Prostirući se na četiri kontinenta, „Tridesetmetarski val“ nadahnjujuća je priča skupine ljudi u misiji za postizanjem novih visina, ali i o gradu i sportu koji su zauvijek promijenjeni jednim naizgled nemogućim snom.
Redatelj i izvršni producent serije je nagrađivani filmaš Chris Smith, a ostali izvršni producenti su dobitnik Emmyja i Zlatnoga globusa Joe Lewis, Maria Zuckerman, Ryan Heller i Michael Bloom.


VIŠE O TEMAMATV serijeHBOGarrett McNamara
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se