Vrijedi li (po)gledati novu seriju s Jamiejem Dornanom?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2022.

0

Foto: WarnerMedia

Foto: WarnerMedia

Jamie Dornan glumi Britanca koji se nađe u užarenom središtu australskog zaleđa gdje ga golemi kamion cisterne progoni i pokušava otjerati s ceste

Nova serija "Turist" (The Tourist), s Jamiejem Dornanom u glavnoj ulozi, dostupna je na HBO Max streaming platformi, a u ponudi je svih šest epizoda prve sezone. "Turist" je misteriozni triler pun šokantnih, smiješnih i brutalnih obrata.
Jamie Dornan glumi Britanca koji se nađe u užarenom središtu australskog zaleđa gdje ga golemi kamion cisterne progoni i pokušava otjerati s ceste. Odvija se epska potjera mačke i miša te se čovjek kasnije budi u bolnici, ozlijeđen, ali nekako živ - osim što nema pojma tko je on. Uz nemilosrdne likove iz njegove prošlosti koji ga progone, Čovjekova potraga za odgovorima vodi ga kroz golemu i nemilosrdnu divljinu.
Pored Jamieja Dornana, u seriji glume Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Damon Herriman, Alex Dimitriades, Ólafur Darri Ólafsson i Kamil Ellis. Seriju su napisali nagrađivani scenaristi Harry i Jack Williams, ujedno i izvršni producenti uz Christophera Airda i Tommyja Bulfina. Producentica je Lisa Scott, a izvršni producent i redatelj je Chris Sweeney.

VIŠE O TEMAMAHBOJamie Dornanstreaming platformeWarnerMediaTV serije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se