Vrelo kontrasta: Pour Femme by Dolce & Gabbana

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.11.2012.

26

Dolce&Gabbana Pour Femme

Dolce&Gabbana Pour Femme

S Mediterana, centra harmonije i kontrasta, stiže nam preporođeno izdanje jednog klasičnog parfema. Utjelovljenje žene po mjeri Dolce & Gabbane!

Dolce&Gabbana Pour Femme je vrelo kontrasta koje će obaviti osjećaje i ostati u podsvijesti; bogatstvo dubokih detalja koji ostavljaju dojam snage i nježnosti. Zavodljiv, mekan i umirujući neroli, isprepleten tragovima maline i laganim dodatkom zelene mandarine otvara put ka srcu parfema i cvjetnoj senzualnosti jasmina i cvijeta naranče.

Ovo je miris za ženu svjesnu svoje ljepote, koja voli riskirati, ali i koja zna kako da dobije što želi

Senzualna vanilija, slatkasta guimava i kremasta sandalovina zaokružena notom heliotropa čine neodoljivo senzualnu bazu ovog oličenja ženstvenosti.

Malo remekdjelo luksuza stiže u tamnocrvenoj kutijici, baršunastoj na dodir, te utjelovljuje luksuz Dolce&Gabbane, dodatno istaknut zlatnim logom.

Žena po ukusu Dolce & Gabbane svjesna ju svojih snaga i instinkata. Odlučna i topla; nježna naspram onih joj dragih i odrješita kada treba braniti svoja uvjerenja. Ona se ne boji suočiti s olujom života i zna biti sigurno utočište u vrijeme nevolja. Ne boji se zavoditi ali uvijek drži do svojeg dostojanstva.

"Ona je žena svjesna svoje ljepote, koja voli riskirati, ali i koja zna kako da dobije što želi svojim nježnim dodirom i neodoljivom senzualnošču", kažu Domenico Dolce i Stefano Gabbana.


VIŠE O TEMAMADolce & Gabbanaženski mirisiDomenico DolceStefano Gabbanacvjetni mirisiženski parfemisandalovina
Povezano