Volite li Högl cipele, kupite ih baš ovaj tjedan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.06.2020.

0

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Od svakog prodanog para cipela tijekom ovog tjedna Högl će 50 kuna uplatiti za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda koji je teško stradao u potresu

Trgovine glasovitog austrijskog brenda Högl u Ilici 12 omiljena je adresa svih poklonica kvalitetne, udobne i moderno dizajnirane obuće, a plemenita akcija dobar je razlog da se kupnja obavi baš ovaj tjedan. Suradnja Högla i HGZ-a započela je još prošle jeseni kada je u raskošnom ambijentu male dvorane održana prekrasna modna revija na kojoj je predstavljena kolekcija jesen/zima uz gošću dizajnericu Saru Lončarić.

Nedavno je tim sjajnih kreativaca na čelu sa stilisticom Barbarom Repe napravio snažnu fotografsku priču za Journal .hr sa željom da skrenu pažnju na posljedice razornog potresa, ali i probude optimizam te potaknu ljude da pomognu najstarijoj hrvatskog glazbenoj instituciji. Kada su vidjeli dojmljive fotografije u upravi Högla nisu dvojili ni trenutka – odlučili su dati svoj doprinos.

"Osim što će tijekom cijelog tjedna svaki prodani par cipela HGZ-u donijeti 50 kuna, Högl će priču o stradanju ovog prekrasnog spomenika kulture objaviti na svojim internetskim stranicama i društvenim mrežama te poslati na desetke tisuća adresa svojih vjernih kupaca. Nadamo se da ćemo na taj način senzibilizirati i mnoge izvan Hrvatske da se pridruže i doniraju za obnovu HGZ-a" – kaže regionalna menadžerica Sanja Faber.

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Sredinom tjedna u Ilici 12 će biti postavljena i izložba jednog dijela te dirljive fotografske priče koju potpisuje Zvonimir Ferina, a u čijoj su realizaciji, osim Barbare Repe i njene asistentice Ivone Oštrić, sudjelovali i model agencije Talia Zita Nakić, vizažistica Petra Sever te frizerka Katica Topčić i njen asistent Josip Mirković.

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Svratite u Ilicu 12 i pogledajte izložbu, a detalje o stradanju Hrvatskog glazbenog zavoda potražite na www.hgz.hr/donacije.


VIŠE O TEMAMAHogl Shoe FashionHrvatski glazbeni zavodZvonimir FerinaSanja Faber
Povezano