Högl u Zagrebu predstavio kolekciju za jesen 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2021.

0

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Höglova kolekcija povezuje aktualne trendove i maksimalni komfor nošenja, a u svakom komadu jasno se ocrtava vizija održive budućnosti

Austrijski brend kvalitetne obuće Högl ustrajao je na suradnji s hrvatskim dizajnerima pa je tako na predstavljanje kolekcije jesen/zima u goste pozvao makarsku dizajnericu Marinu Šimić Obradović, kreativku koja već više od dva desetljeća oduševljava svojom modnom markom Marina Designe.

Högl i Marina Design pokazali su se kao idealan spoj – uz odličnu kolekciju košulja, hlača, haljina i kaputa savršeno su se uklopili novi modeli tenisica, cipela, gležnjača i čizama te jakni koje Högl ove sezone po prvi put ima u svojoj ponudi.

Höglova kolekcija povezuje aktualne trendove i maksimalni komfor nošenja, a u svakom komadu jasno se ocrtava vizija održive budućnosti: u proizvodnji se koristi koža certificiranih dobavljača koji jamče proizvodni postupak bez onečišćenja prirode i uz uštedu resursa, potom 100% reciklirani poliester, regenerirani najlon Econyl i djelomično reciklirani polimeri.

Högl F/W 2021

Högl F/W 2021

Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku potpisuju Zdenka Mihelj i zagrebačka Obrtnička škola za osobne usluge, a frizure Studio Marcela pod kreativnim vodstvom Jadranke Pezo.

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

"Uvijek s osobitim ponosom ističemo kako naša trgovina u Ilici 12 spada u pet ekskluzivnih koje imaju status flagship store i u kojima se mogu kupiti limitirane Högl kolekcije. Zagreb je tako rame uz rame s Moskvom, Pragom, Budimpeštom i Bečom!" – naglasila je Sanja Faber, menadžerica Högla za Hrvatsku.

Högl

Högl

Među posjetiteljima događanja bili su Zdenka Kovačiček, Romana Matanovac Vučković, Morana Paliković Gruden, Sanja Pilić, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Bračulj, Zoran Aragović, Leon Ivanuša, Snježana Schillinger, Tin Brišar, Ivančica Pahor, Mateja Vukmirović, Alma Premerl Zoko, Marija Nikšić, Barbara Repe, Matea Rozina Nikšić i mnogi drugi.


VIŠE O TEMAMAHogl Shoe FashionSanja FaberMarina Šimić Obradović
Povezano