Vogue 'ubo u sridu': Starleta na coveru, novac u rukama!

Piše: Tea Marić, New York, Zagreb
Objavljeno 08.05.2014.

0

Kim Kardashian i Kanye West za američki Vogue

Travanjski Vogue s Kim Kardashian i Kanyejem Westom na naslovnici ostvario je 20 posto bolju prodaju u odnosu na onaj ožujski, čiji je cover krasila Rihanna

Kim Kardashian i Kanye West za američki Vogue

Vogueova sada već legendarna travanjska naslovnica sa starletom Kim Kardashian i reperom Kanyejem Westom izazvala je niz negativnih komentara štovatelja kultnog magazuna, ali je zato ostvarila odlične rezultate na tržištu.
> Kim & Kanye + Vogue = ŠOK: Evo i objašnjenja Anne Wintour!
Prema preliminarnim rezultatima agencije MagNet Data, koja se između ostalog bavi i prikupljanjem podataka o prodaji tiskanih medija u SAD-u, Vogue s Kim i Kanyejem ostvario je 20% bolju prodaju od onog prethodnog, ožujskog, čiji je cover krasila Rihanna.

Josh Gary iz MagNeta otkrio je kako je naslovnica sa slavnom starletom uvjerljivo nadmašila i ostala izdanja iz 2014. godine, koja su bila u znaku Cate Blanchett i Lene Dunham. Zabilježen je i rast prodaje od 10 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine.

VIŠE O TEMAMAVoguemodni magaziniMagNet Data Kim KardashianKanye West
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se