Kim & Kanye + Vogue = ŠOK: Evo i objašnjenja Anne Wintour!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 23.03.2014.

0

Kim Kardashian i Kanye West za američki Vogue

Modna naslovnica godine ne prestaje izazivati oprečne komentare, a kako je i zašto do nje došlo objašnjava urednica američkog Voguea, Anna Wintour

Kim Kardashian i Kanye West za američki Vogue

Dogodilo se ono o čemu se u svijtu mode šuškalo i raspravljalo već mjesecima. Najpoznatija američka i svjetska starleta pokorila je modnu naslovnicu svih naslovnica! Kim Kardashian i Kanye West osvanuli su na coveru američkog izdanja časopisa Vogue za travanj 2014., a reakcije (čini nam se: više negativne nego pozitivne) ne jenjavaju.

Mnoge je najvipe zanimalo objašnjenje Vogueove urednice - strašne, utjecajne, autoritativne Anne Wintour. "Možda ste pročitali da me Kanye više puta molio da stavim Kim na naslovnicu. Ali on nije učinio ništa slično. Takvi tračevi možda podižu čitanost, ali činjenica je da to nije istina", objasnila je 64-godišnja urednica Voguea.

Što god se pričalo, najlogičnije je objašnjenje da su Kim i Kanye cover osvojili zahvaljujući ogromnoj popularnosti. Vogue je - čak i onaj američki - u konačnici samo jednostavan proizvod koji se samo želi što bolje prodati.

"Kanye je nevjerojatan izvođač i kulturni provokator, dok je Kim, zahvaljujući jačini svog karaktera, stvorila mjesto za sebe na svjetskoj pozornici", pojasnila je Wintour.

Reality zvijezda za Vogueovu je naslovnicu pozirala u prekrasnoj Lanvinovoj vjenčanici, u zagrljaju slavnog repera.


VIŠE O TEMAMAKim KardashianKanye WestAnna WintourVogue
Povezano