Vodimo vas u Dubrovnik na La Femme festival!

Piše: CroModa, Zagreb, Dubrovnik
Objavljeno 30.01.2014.

0

La Femme festival

La Femme festival

Prvi La Femme festival održat će se od 10. do 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku

La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati. U vremenu u kojemu je žena rastrgana između poslovnog i privatnog života, vikend u Dubrovniku izgleda kao savršen bijeg od stvarnosti. A upravo to je bila misao vodilja organizatora pri stvaranju festivalskog programa.
Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu...
La Femme će se održati od 10. do 13. travnja ove godine, a više informacija možete pronaći na službenoj stranici festivala.

Poklanjamo vam ulaznicu za dvije osobe (2x Lady Pass)

CroModa vam polanja ulaznicu koja vrijedi za dvije osobe (ukupna vrijednost: 1680 kn; obuhvaća ulaznicu na sve radionice, predavanja i večernje partije cijelog vikenda) za La Femme Festival. Napomena: Ulaznicu (Free Lady Pass) ostvarujete isključivo uz rezervaciju smještaja u jednom od Valamar hotela, a uz vrijednu nagradu La Femme je za vas priredio i poklone iznenađenja!

Kako do nagrade: Napišite nam zašto želite posjetiti La Femme festival te uz odgovor pošaljite i svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do nedjelje 09. veljače. Najoriginalniji odgovor bit će nagrađen ulaznicom za dvije osobe.

Nagradu je osvojila Tihana Tubikanec.

VIŠE O TEMAMALa Femme festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se