La Femme: Nezaboravan vikend za žene u Dubrovniku!

Piše: CroModa, Dubrovnik, Zagreb
Objavljeno 14.04.2014.

0

Prvi regionalni festival za žene La Feme proteklog se vikenda održao u Dubrovniku. Donosimo vam djelić sjajne atmosfere!

50 radionica raznih vrsta plesa, fitnessa, osobnog razvoja i ljepote, brojne pripadnice ljepšeg spola iz cijele regije te Austrije i Mađarske, vrhunski instruktori i profesionalci i ogromna količina pozitivne energije i dobre zabave na večernjim partijima rezultat su prvog regionalnog festivala za žene La Femme koji se ovog vikenda održao u Dubrovniku

Bilo je divno vidjeti kako se žene okušavaju u novim stvarima kao što su burleska ili ples na šipci, kako cijeli dan provode s prijateljicama, kako same ruše neke svoje predrasude

Da riječ "festival" ne označava isključivo glazbeni događaj dokazao je i prvi festival u regiji rezerviran za dame – La Femme. La Femme je nastao kao posljedica modernog načina života prosječne žene koja pred sobom u današnje vrijeme ima nekoliko zadataka i uloga koje neprestano mora igrati – uloga majke, kućanice, poslovne žene, prijateljice, supruge itd. U tom neprestanom prilagođavanju različitim ulogama često se dogodi da žena izgubi samu sebe tako da je glavni zadatak festivala bio upravo učiniti damama dostupnim sve ono što im inače zbog raznih životnih obaveza nije dostupno. I ta je ideja zaživjela u velikom svjetlu.
"Bilo je divno vidjeti kako se žene okušavaju u novim stvarima kao što su burleska ili ples na šipci, kako cijeli dan provode s prijateljicama, kako same ruše neke svoje predrasude i barijere jer one same to sve mogu, samo toga nisu možda uvijek svjesne. Naša je misija bila upravo to i osvijestiti", izjavio je direktor festivala Vladimir Semenčić. Bogat dnevni program uz pregršt raznovrsnih radionica, preko 10 domaćih i stranih instruktora i predavača te večernji partiji uz druženje, ples i animaciju pokazali su se izvrsnim receptom za sreću svake žene koja se našla na festivalu. Dame su čak dobile priliku da nastupaju na večernjem partiju bok uz bok s instruktorima i pokažu svu silinu svoje maštovitosti i kreativnosti na subotnjem večernjem tematskom partiju u stilu Velikog Gatsbyja. Projekt su podržale i brojne ličnosti iz javnog života kao što su Mario Valentić, Danijela Pintarić i Ines Huskić te brojni medijski partneri i pokrovitelji. Prvi La Femme festival svakako je postavio dobar temelj cijeloj priči koja se nastavlja već iduće godine s novim izazovima i novim prilikama.

Više o La Femme festivalu i novostima pratite na stranici www.lafemmefest.com.

VIŠE O TEMAMALa Femme festivalVladimir Semenčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se