Vlaho Arbulić kao Karatov L'homme de Demain

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2021.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Kolekcija je inspirirana generacijama koje kroz svoju slobodu i nesputanost nose nakit baš kako treba, neopterećeno i cool

Nakon što je svojim "moćnim nakitom sa stavom" već nekoliko sezona unazad oduševio i osvojio ženski rod, domaći brand Karat jewelry predstavlja prvu kolekciju dizajnerskog nakita za muškarce.

Kolekcija nazvana L'homme de Demain inspirirana je generacijama koje kroz svoju slobodu i nesputanost nose nakit baš kako treba, neopterećeno i cool. Nakon dugo godina muški nakit se vraća na scenu u velikom stilu.

Njihovog muškarca sutrašnjice utjelovio je upravo takav, neopterećen i cool, pjevač, ferovac, nagrađivani gitarist Vlaho Arbulić.

Styling: Ana Nikačević

Styling: Ana Nikačević

Kolekcija je stilski miks minimalizma i raskošnijih komada nakita izrađenih u srebru finoće 925 ručnim radom.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

"Želja nam je bila da si svaki muškarac može naći nešto za sebe. Nadamo se da smo u tome uspjeli. Kolekcija je napravljena kao capsule kolekcija u kojoj se svi komadi mogu nositi skupa. Donosimo prsten sa crnim dijamantima, pet modela lančića, nekoliko narukvica, pregršt pečatnjaka i posebni medaljon. Medaljon smo napravili jedinstvenom kombinacijom svetog Benedikta i kompasa koji simbolizira vjeru, zaštitu,  snagu i jasan put" – ističe dizajnerica nakita Rene Krasnić Velicki.


VIŠE O TEMAMAVlaho ArbulićnakitKarat jewelry
Povezano