Vitkija i atraktivnija nego ikad: Danijela Dvornik pozirala u bikiniju

Piše: N.J., Sutivan, Zagreb
Objavljeno 07.08.2016.

75


Danijela vruće kolovoške dane provodi u Sutivanu na otoku Braču, a najbolje trenutke dijeli s fanovima i prijateljima na Facebooku


Danijela Dvornik, udovica legendarnog Dine Dvornika, najvruće dane provodi u Sutivanu na otoku Braču, a svoje čarobne ljetne trenutke svakodnevno dijeli s više od 10.000 fanova i prijatelja na Instagramu. Još od ranije je poznato da je Danijela promijenila način života, čime je eliminirala dobar dio suvišnih kilograma.

Yoga morning and bike! #womenover45whoworkout #fitnessmotivation #summertime #earlymorning #loveyourself

A photo posted by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on


Rezultatima se pohvalila i ovih dana pozirajući na plaži u Sutivanu, a mnogi su lajkovima i afirmativnim komentarima nagradili njenu nimalo lošu liniju, ali i veliku tetovažu na desnoj nozi, koja je došla kao idealan dodatak ljetnom looku.

Idemo na kupanje💕Obama i ja #ilovemylife #beachlife🌴🌞🌊🏄👌💁🐕 #summer2016 #sutivan #obama#bike#

A photo posted by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on


Danijelina popularnost ipak se ne može mjeriti s Ellom, koja je posljednjih godina postala jedna od najpopularnijih hrvatskih figura na društvenim mrežama. "Meni je Ellin stil odjevanja u  predobar. Ona je odvažna u odjevanju, vrlo je šarena, hrabra, samosvjesna i originalna. Ima jedan metropolitski štih, možda baš londonski. Ona je jednostavno drugačija od svih na ulici. To mi se kod nje jak dopada jer, kad sam bila mlađa, ja sam poput nje bila hrabra za ono vrijeme", komentirala je Danijela Elline odvažne kombinacije.

VIŠE O TEMAMADanijela Dvornik
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se