Višestruki dobitnik Emmyja snima u Dubrovniku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.10.2020.

0

Peter Greenberg u Dubrovniku. Foto: HTZ

Peter Greenberg u Dubrovniku. Foto: HTZ

Osim televizijske emisije, 'putnički detektiv' Greenberg će tijekom četiri dana boravka u Dubrovniku snimati i radijske emisije za CBS radio mrežu

Peter Greenberg, višestruki dobitnik nagrade Emmy, glavni urednik CBS Travela, priznati istraživački novinar te vrhunski poznavatelj turističkih tema, u razdoblju od 23. do 27. listopada boravi u Dubrovniku gdje snima jednu od najuspješnijih američkih turističkih emisija "The Travel Detective".
Riječ je o gostovanju realiziranom u suradnji Hrvatske turističke zajednice i TZ grada Dubrovnika s jednim od najpopularnijih i najgledanijih američkih TV kanala PBS na kojem se ova poznata emisija i prikazuje.
Emisija "The Travel Detective" prikazuje se u redovnom programu PBS nekomercijalne televizije, koja uz nacionalni ima i 300 lokalnih TV programa sa 70 milijuna stalnih gledatelja, a njihove web stranice mjesečno ostvaruju više od 15 milijuna posjeta.

Osim televizijske emisije, "putnički detektiv" Greenberg će tijekom četiri dana boravka u Dubrovniku snimati i radijske emisije za CBS radio mrežu, koja broji više od tisuću stanica diljem SAD-a. U tim će emisijama Greenberg, zajedno sa svojim sugovornicima, sudjelovati u brojnim aktivnostima te obraditi razne teme iz povijesti, kulture, umjetnosti, ali i gastronomije te će posjetit brojne poznate atrakcije, kao što su gradske Zidine, najstarija karantena Lazarete, otok Lokrum, ali i poluotok Pelješac gdje će kušati poznata vina i malostonske kamenice.

VIŠE O TEMAMAPeter GreenbergHrvatska turistička zajednica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se