VIDEO: Božićna modna bajka Borisa Pavlina

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.12.2016.

0

Spellbound by Boris Pavlin

Spellbound by Boris Pavlin

Nakon niza prepoznatljivih fotografskih kampanja, ovoga Božića Boris Pavlin najavljuje novu kolekciju na potpuno drugačiji način

Zamijenivši fotoaparat kamerom, Boris Pavlin je ispričao božićnu priču o ljepoti i snovima koja gledatelje uvlači u neki drugi svijet – svijet magije i bajki.

Pogledajte kako su u čarobnoj sinergiji slike, zvuka te sanjivih i raskošnih Pavlinovih kreacija pod redateljskom palicom Barbare Vekarić oživjela neka od najpoznatijih lica iz bajki.

"Bilo je to sasvim drugačije iskustvo od snimanja klasičnih kampanja. Kontrolirani, gotovo intimni uvjeti u kojima nastaju fotografije bili su zamijenjeni kreativnim kaosom u kojem je u svakom trenu na setu jurilo dvadesetak ljudi. Samo snimanje za tih nekoliko minuta trajalo je preko dvadeset sati, a pred i post-produkcija mjesecima.”, izjavio je Boris Pavlin povodom predstavljanja filma.


 
Spellbound je nastao u režiji Barbare Vekarić i u produkciji MOTION-a. Ines Nezirović transformirala je tvorničke hale napuštenog Gredelja u mjesto gdje se događa čarolija, a Pavlinove princeze utjelovile su mlade hrvatske glumice Fani Solomun, Iskra Jirsak, Erna Rudnički, Lucija Batur, Darija Gabrić, Sara Simić te Ana Klaudija Stilinović.

Za fotografiju zaslužan je Filip Tot, a za specijalne efekte majstor vfx-a Tom Vujnović. Glazbu potpisuje Vinko Borčić, a za montažu je bila zadužena Monika Drahotuski. Frizure je izradila Maja Misirić za atelier Monet, make-up Bianka Zugelj, dok je Mario Nokaj iz Lapidariuma osmislio i izradio unikatne komade nakita za svaku predstavljenu haljinu, zaokružujući tako cijelu priču.


VIŠE O TEMAMABoris PavlinFilip TotVinko BorčićFani SolomunIskra JirsakErna RudničkiLucija BaturDarija GabrićBarbara Vekarić
Povezano