Victoria Beckham otvara vrata online shopa

Piše: Tea Marić, Zagreb, London
Objavljeno 26.03.2013.

0

Victoria Beckham | Foto: Harper's Bazaar

Victoria Beckham | Foto: Harper's Bazaar

Online shop Victorije Beckham bit će jedino mjesto na kojem će se ekskluzivno moći naručiti kreacije iz linije ICON

Odjeća i modni dodaci Victorije Beckham od danas su napokon dostupni na jednom mjestu, na njenom službenom siteu Victoriabeckham.com. Popularna dizajnerica iz dana u dan napreduje, a otvaranje vlastitog online shopa logična je poslovna evolucija. U novom internetskom dućanu moći će se naručiti torbe, jeans i sunčane naočale te komadi iz mladenačke i nešto jeftinije linije Victoria, Victoria Beckham.

Bilo mi je jako važno da koncept, boje i detalji u potpunosti slijede moju estetiku te da iskustvo shoppinga bude na najvišoj mogućoj razini

Online shop Victorije Beckham bit će jedino mjesto na kojem će se ekskluzivno moći naručiti kreacije iz linije ICON, kapsulne kolekcije koja sadrži pet bezvremenskih haljina po sočnim cijenama od 1050 do 1650 britanskih funti. Ipak, ona glavna linija, predstavljena na New York Fashion Weeku, još uvijek neće biti dostupna u shopu.

"Već dugo vremena pripremamo novi website. Bilo mi je jako važno da koncept, boje i detalji u potpunosti slijede moju estetiku te da iskustvo shoppinga bude na najvišoj mogućoj razini", izjavila je 38 godišnja Posh, koja se nedavno iz Los Angelesa vratila u London.

Kupovina će se u prvoj fazi moći obavljati iz SAD-a, Velike Britanije i Europe, a nakon toga shop će se proširiti na dodatne odabrane države.


VIŠE O TEMAMAVictoria Beckhamonline shoppingVictoriaVictoria Beckham
Povezano