Vesna Parčina u elegantnim kreacijama Diane Viljevac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.10.2013.

0

Kolekcija 'Falling Sky' zasigurno će osvojiti sve žene koje teže softiciranosti i eleganciji dizajna neovisno o modnim trendo

Diana Viljevac za jesen/zimu 2013/2014.

Diana Viljevac za jesen/zimu 2013/2014.

Kako ostati dosljedan svom modnom izričaju, a uvijek svoju modnu viziju interpretirati na nov način, novom (jesen/zima 2013/2014) kolekcijom pod nazivom "Falling Sky" pokazala nam je domaća dizajnerica Diana Viljevac. I ove sezone u središte svoje beskrajne inspiracije stavlja suvremenu i hrabru ženu koja prkosi modnim pravilima i nameće svoju viziju kao jedini trend kojem podilazi. I kod ove kolekcije naglasak je na nosivosti u udobnosti; to je put od kojeg dizajnerica ne odstupa jer u odjeći se morate osjećati slobodno i nesputano.
Upravo raznovrsnost njenog dizajna pokazat će ključne komade koje svaka žena ove sezone mora imati u svom ormaru. Kolekcijom dominiraju suknje, veste, jakne pa sve do ultimativnih must-have dugih večernjih haljina.
Posebnu pažnju Diana je posvetila upotrebi materijala te u ovoj kolekciji koristi čipku, vunu, pamuk, bandage te materijale s aplikacijama ljuskica koje se prelijevaju od zlatne do crne boje.

U kampanji za jesen/zimu 2013/2014. u ulozi modela našla se Vesna Parčina, za fotografiju se pobrinula Jelena Balić uz asistenciju Gorana Čižmešije, make-up potpisuje Kristina Pavlov, a frizuru Salon Teuta. Za video, koji možete pogledati u nastavku, pobrinuo se Luka Sepčić.

VIŠE O TEMAMADiana ViljevacVesna ParčinaJelena BalićKristina PavlovSalon TeutaLuka Sepčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se