Versace: 25 lookova koji će vas uvesti u jesen 2014.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.01.2014.

129

Rokerski chic u svom najbrutalnijem izdanju susreće puderastoružičastu nježnost, ali i divlje boje po kojima mnogi (pre)poznaju Versace

Ima li boljeg načina za opipavanje modnog pulsa nove sezone od zavirivanja u Versaceov svijet magije? Pitanje je, naravno, retoričke prirode, a čak i oni koji se ne slažu teško će Versaceu osporiti energiju. O novim idejama nećemo jer svijet (ni dobar ni loš) već odavno za njih nema mjesta. Sve je već viđeno, ali uvijek iznova oduševljava Versaceova interpretacija i prezentacija zadane teme.

Kolekcija kojom nas ova proslavljena talijanska kuća uvodi u jesen 2014. i nije ništa drugo do prava energetska bomba, eksplozija svježine, boja i - kože! Sve s reminiscencijama na kasne 70-e i prijelaz iz 80-ih u 90-e. Vrijeme kada je svijet mode bio kudikamo nedostupniji i zatvoreniji, a samim tim i zabavniji.

Zelena, ljubičasta i nježna, puuderastoružičasta u ulozi su omekšivača jedne snažne, brutalne kolekcije za žene sa stavom i samopuzdanjem. Rokerski chic pršti, uske kožne hlače, bajkerske jaknice i prekrasne suknje visokog struka prirodana su nadopuna autoritativnim čizmama iznad koljena, velikim luksuznim kožnim torbama sa zlatnim dekorativnim elementima i jako zanimljivim, atipičnim malim crnim haljinama.

Kolekcija je slojevita i dalo bi se o njoj rapsredati satima, ali najbolje je da sami u galeriji fotografija otkrijete sve njene dimenzije.


VIŠE O TEMAMAVersacerock chicbajkerske jaknekaputikožne jaknesuknjemala crna haljinaMilan Fashion Weekčizme iznad koljena
Povezano