VELJAČA NA ŠPICI: 30 lookova i 3 trenda kao spoj zime i proljeća

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.02.2018.

109

Veliki zimski trendovi obogaćeni su hitovima koji najavljuju novu sezonu - kariranim uzorkom, zavodljivim čarapama i motorističkim jaknama

Prošlu subotu opravdano smo propustili zbog jako loših vremenskih uvjeta, ali zato nam je treći vikend u veljači nadoknadio sve dugove svog prethodnika. Zagrepčanke i dalje paradiraju u cool zimskim kombinacijama, ali u veljači je već sve to podignuto proljetnim modnim dodacima i detaljima, pa velika modna slika zagrebačke špice izgleda malo uzbudljivije u odnosu na dvije-tri prethodne galerije.

Kznene bunde i dalje su tu, na samom vrhu najzastupljenijih modnih hitova, ali sve je veći udio trendovskih kožnih jakni i nešto laganijih, elegantnih kaputa koje će dobro doći i u prijelazu iz zime u proljeće. Od trendovskih komada koji privlače pažnju treba izdvojiti seksi čarape s točkastim uzorkom, karirane hlače i blejzere, inače velike krikove nadolazećeg proljeća, te predimenzionirane džempere u trendi tonovima poput tamnocrvene.


Kombinacije su upotpunjene torbama prestižnih dizajnerskih imena, sunčanim naočalama iz proljetnih kolekcija i romantičnim šeširima.

Kako je sedamnaesti dan u veljači izgledao na najvećoj otvorenoj modnoj pisti u ovom dijelu Europe, provjerite u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano