Tražite poklon sa stilom? Naš prijedlog je Urban Watch!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.12.2016.

90

Blagdansko vrijeme, osim odličnih tuluma i izobilja donosi i vrijeme darivanja, a kako bismo vam olakšali izbor - naš prijedlog je Urban Watch!

Urban Watch

Urban Watch

Sat koji odiše elegancijom, bezvremenski je predmet i jedan od važnih točaka u slaganju svakog outfita. Riječ je o vrlo popularnom modnom dodatku koji ćete obožavati!

Hrvatski brand Urban Watch uspješno je lansiran 2010. godine i od tada su se ručni satovi s njihovim potpisom našli na rukama brojnih trendseterica. Nakon nekoliko kolekcija i proboja na svjetsko tržište ove godine je najveća pozornost usmjerena na širenje mreže poslovnih partnera u Hrvatskoj i regiji.

Ovaj popularni brend ručnih satova, minimalističkog i elegantnog dizajna, osim na službenoj stranici Urban Watch, odnedavno možete pronaći i na policama brojnih concept storeova. DBOxX u Zagrebu, La Vetrina u Rijeci, Plato Concept Store u Puli, LuLu & Brands Concept Store u Šibeniku, D’AR Concept Store u Korčuli, Kawa u Dubovniku, a odnedavno i popularni Burtuqaali Concept Store u Sarajevu te IKONA u Ljubljani, mjesta su na kojima možete isprobati i kupiti jedan od ovih satova.

Uz CroModu ostvarite popust od 10%!

Povodom nadolazećih blagdana, svi čitatelji CROMODA uz ekskluzivan kod mogu ostvariti popust od 10% na svaku kupovinu jednog od 28 modela na službenoj web stranici Urban Watch. Klikom na ovaj link i upisivanjem koda CROMODA kod kupovine, ovih blagdana razveselite sami sebe ili unaprijed pripremite božićni poklon za dragu osobu. Kod možete iskoristiti do subote, 31. prosinca 2016.

> Urban Watch


VIŠE O TEMAMAUrban Watchsatoviženski satoviručni satovi
Povezano