Upoznajte Vespa tenisice, viđat ćemo ih i na ulicama Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.06.2019.

0

Vespa tenisice | Foto: Bojan Zibar

Vespa tenisice | Foto: Bojan Zibar

Svaki model ovih zanimljivih tenisica sadrži prepoznatljive stilske elemente legendarne Vespe; bilo u dizajnu, boji ili detaljima

Dugoočekivani uzavreli gradski asfalt sa sobom donosi one male radosti življenja -  druženje na svježem zraku, kao i uživanje u ispijanju omiljenog pića nakon posla... No, kada postane neizdrživ, najuspješnije ga izbjegavaju oni koji nakon zime iz svojih garaža izvezu motocikle te s njima bez puno muke jure ulicama svoga grada.


Jedan od vodećih brandova u svijetu motornih vozila na dva kotača, Vespa, još od 1946., broji obožavatelje diljem svijeta te dan danas plijeni poglede, gdje god prođe. Oduvijek simbol slobode i ljepote življenja, od samih početaka promovira u svijetu šarmantni talijanski bezvremenski stil, koji je sada, jednako šarmantno i neodoljivo, prenio i na svijet mode.

Vespa Tenisice stigle su u ShoeBeDo

Vespa Tenisice stigle su u ShoeBeDo

Naime, ovaj kultni brand predstavio je tenisice istog naziva – Vespa, koje su u najkraćem mogućem roku postale hit među urbanom i kreativnom publikom. One zasigurno nisu par onih tenisica koje viđate svakodnevno, jer ne spadaju pod 'mainstream'. Kako u duhu Vespe sve postaje odraz osobnosti, riječ je o talijanskom načinu života koji nadilazi modu i trendove.

Totalno cool prijedlog za ljeto 2019.

Totalno cool prijedlog za ljeto 2019.

Vespa tenisice, ekskluzivno dostupne u odabranim ShoeBeDo dućanima, razlikuju se svojom originalnošću i avanturističkim duhom, a svaki će ih znalac znati iskombinirati i nositi na najbolji mogući način. Crvene, bijele, plave, prozračne, lagane, a opet toliko lako nosive i moderne. Svaki model sadrži prepoznatljive stilske elemente Vespe, bilo u dizajnu, boji ili detaljima, a iznimna pažnja usmjerena je na izbor materijala, kao i na kvalitetu i preciznost izrade, eleganciju i funkcionalnost.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Zagrebom su ovih dana, zahvaljujući Vespa klubu Zagreb, prodefilirali najneobičniji modeli Vespa motocikala, koji su se savršeno uklopili u modnu priču o istoimenim tenisicama. Malo vjetra u kosi nikada nije na odmet, pogotovo kada zatopli u gradu, a čak i ako nemate Vespu, možete odjuriti u odabrani ShoeBeDo dućan potražiti najljepše Vespice.

VIŠE O TEMAMAtenisiceVespaShoeBeDoženske tenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se