Upoznajte riječke beauty blogerice!

Piše: CroModa, Rijeka
Objavljeno 12.12.2012.

1

Riječke beauty blogerice

Riječke beauty blogerice

Otvarajući svoje prisustvo u lancudućana Müller, Illamasqua je organizirala prvo okupljanje beauty blogerica u Rijeci

Nakon otvorenja ekskluzivnog monobrand storea u središtu Zagreba, brand koji slavi izražavanje vlastite osobnosti potičući sve da budu ono što zaista jesu, stigao je i u ambijent Müllerovih poslovnica unutar trgovačkih centara City Centar One, City Centar East i ZTC Rijeka.

Billy, Jelena Urukalo i Mihalea Dodić

Billy, Jelena Urukalo i Mihalea Dodić

Brand Illamasqua prepoznale su i riječke beauty blogerice koje je ovaj britanski brand prvi put okupio na jednom offline mjestu. Blogerice su tako imale priliku doznati više o najnovijim svjetskim make-up trendovima od Ivane Bilandžije Billy, jedne od najutjecajnijih vizažistica u Hrvatskoj. Billy je make-up artistica branda Illamasqua a prilikom edukativnog druženja s blogericama izjavila je: "Smatram da je Rijeka, kao i  Zagreb, spremna za brand koji svakom od nas dopušta biti originalnim i drugačijim, te nas potiče da na taj način iskazujemo svu svoju osobnost."

Svoje zadovoljstvo susretom s Illamasquom, ali i offline druženjem, nisu krile ni riječke beauty blogerice. "Edukativno, zanimljivo, zabavno i jako simpatično. Illamasqua je Rijeci baš trebala!", izjavila je Stilueta.

"Zahvaljujući ovom događaju, mi riječke beauty blogerice smo zaista bile u prilici upoznati se. Vizažistice Billy i Mihaela su napravile odličan posao i podijelile s nama mnoštvo korisnih savjeta o nanošenju make-upa", kaže Little Happy Heaven.

Dolazak branda Illamasqua u Müller je zainteresirao i poznate osobe poput članica grupe ENI i manekenke Jelene Urukalo.

"Iako sam vizažistica, što malo ljudi zapravo zna, u dnevnim varijantama ne nanosim puno make-upa na lice. Doduše, ne mogu zamisliti život bez korektora. Od sada je u mojoj torbici onaj s potpisom Illamasque. Također, jako sam sretna da sam u prilici vidjeti mlade riječke beauty blogerice", izjavila je Jelena Urukalo.


VIŠE O TEMAMAIllamasquaMüller ZTC Rijekabeauty blogericeIvanea Bilandžija BillyLittle Happy HeavenStiluetaJelena Urukalo
Povezano