Undercolors of Benetton za jesen 2015: Udobno i oku ugodno!

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 19.10.2015.

0

Najbolje intimne komade za nju i njega predstavljaju nam modeli Madison Stubbington, Marie-Louise Wedeln, Hyun Ji Shin, Frederikke Sofie, Riccardo Piane i Gabriel Sihne

Undercolors of Benetton pripremio je izvrsnu, udobnu, nježnu i oku ugodnu kolekciju donjeg rublja i spavačeg programa za jesen/zimu 2015/2016.
U katalogu za aktualnu sezonu najbolje intimne komade za nju i njega predstavili su nam modeli Madison Stubbington, Marie-Louise Wedeln, Hyun Ji Shin, Frederikke Sofie, Riccardo Piane i Gabriel Sihnel, dok se za fotografiju pobrinuo Giulio Rustichelli.
Slip-haljine, grudnjaci, gaćice i pidžame osvajaju jednostavnim ali efektnim dizajnom koji već na prvi pogled zrači udobnošću i poziva na totalno uživanje u hladnim zimskim danima i noćima.

Novu kolekciju donjeg rublja i popratnih krpica za spavanje škicnite u galeriji fotografija, a svakako pogledajte i video u nastavku:


VIŠE O TEMAMAUnited Colors of BenettonMadison StubbingtonMarie-Louise WedelnHyun Ji ShinFrederikke Sofiedonje rubljegrudnjacigaćicepidžame
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se