Undercolors of Benetton: Kupaći kostimi za ljeto 2014.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 10.06.2014.

914

Benetton nam ovog ljeta donosi vedru mladenačku priču koja pršti veselim bojama, tropskim motivima i prugicama

Ljubitelji ljeta ove godine imaju razloga za zadovoljstvo. Već prvi tjedan linja donio nam je srpanjske temperature, a sljedećih dana možemo očekivati i toplinski udar. U kontekstu mode i šopinga to znači da je sve podređeno kupaćim kostimima, šarenom ljetnom nakitu i japankama, stoga vam u pravom trenutku predstavljamo kolekciju za plažu jednog od najpoznatijih svjetskih brandova, iako u posljednje vrijeme čak pomalo i zapostavljenog - Benettona.

Pod etiketom Undercolors of Benetton, talijanska kuća (koja će naredne godine proslaviti 50 godina rada!) donosi nam jednu jako svježu, mladenački vedru i optimističnu liniju badića te laganih haljina odnosno tunika za plažu. Opaki seksepil i glamur u drugom su planu, Benetton sve karte baca na čistu mladenačku energiju, udobnost i sportski stil prošaran recentnim trendovima.

Jezik ljeta ispisan je bojama - zelenom, plavom i bojom fuksije, ali i egzotičnim tropskim printevima, kičastim šljokicama te romantičnim prugicama.

Najbolje lookove iz ljetnog kataloga, koji će mnoge od vas potaknuti na šopingiranje, pogledajte u galeriji fotografija.

> Još kupaćih kostima za ljeto 2014.


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiUndercolors of BenettonbadićiUnited Colors of Benettondvodijelni kupaći kostimitunike za plažu
Povezano